Om Delta Diætklinik

Jeg hedder Nete Dencher, er uddannet Klinisk Diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er indehaver af Delta Diætklinik.

I klinikken vejleder jeg i vægttabsforløb, diabeteskost, hjertevenligkost, diæt ved hudlidelser, sportsernæring samt vægtøgning. Jeg har individuelle-, par- og gruppeforløb.

Jeg samarbejder med Center for Vægttab i Langeskov på Fyn, som har udviklet Sense. Sense er et effektivt vægttabskoncept, der er let at følge for singler, par og familier i en travl hverdag. Du skal ikke veje din mad eller tælle kalorier. Sense er tre hovedmåltider om dagen i fornuftige mængder. Dine hænder er din vægt – 3-4 håndfulde mad pr. måltid. Sense giver dig en optimal kostsammensætning, og sikrer dig et stabilt blodsukker gennem hele dagen.

Derudover er jeg ansat som ekstern konsulent hos QualityCare™, hvor jeg vejleder patienter med Psoriasis i forhold til hensigtmæssig kost, når man lider af en kronisk hudlidelse.

Tidligere har jeg arbejdet i Gentofte Kommune, på Tranehaven som er et genoptrænings- og rehabiliteringscenter. Her arbejdede jeg i Forebyggelsesafdelingen, hvor jeg vejledte borgere i vægttabs-, diabetes-, KOL-, og hjerteforløb. Derudover underviste jeg på hold.

Jeg har også arbejdet med patienter med Phenylketonuri (PKU) på Center for PKU – Rigshospitalet. PKU-patienter lever på en meget stram diæt, som er særlig vigtig at overholde, da det ellers kan give dem irreversible hjerneskader. Jeg har derfor stor erfaring i arbejdet med special-diæter samt motiverende samtaler.

Før min uddannelse til Aut. Klinisk Diætist, arbejdede jeg 10 år i LEO Pharma A/S. Jeg har boet 7 år i udlandet med min familie, 3 år i Finland og 4 år i England. Under opholdet i England påbegyndte jeg uddannelsen til Klinisk Diætist, da det altid har været min drøm at hjælpe andre til et sundere liv igennem diæt.

Fritiden bruges med familien og på sport. Jeg er glad for at løbe, og har gennemført flere marathons.

Ring eller skriv til Delta Diætklinik for en vejledende konsultation  – start din ændring til et sundere liv nu.